Pachet turtă dulce “Pentru cel mai bun băiat”

65.00 RON
Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


Dacă și băiatul tău a fost cuminte și ți-a adus zâmbetul pe buze, atunci îl poți răsplăti cu grupul celor mai prietenoase și gustoase turte dulci! Pachetul este ideal și pentru zilele de naștere sau onomastice! Dăruiește cu multă dragoste.


Pachetul conține:
- 1 ursuleț de turtă dulce de 50g
- 1 tractor verde de turtă dulce de 50g
- 2 căluți de turtă dulce de 50g fiecare

- 1 inimă de turtă dulce inscripționată “Pentru cel mai bun băiat” de 80g
- 1 mașinuță roșie de turtă dulce de 50g
- 1 camion roșu de turtă dulce de 50g


Turtele dulci sunt abalate individual într-o folie transparentă, iar pachetul integral într-o cutie de carton rezistentă. La deschidere veți fi învăluit de parfumul proaspăt al turtelor dulci!


Ingrediente: faina, zahar, ulei, miere, apa, mirodenii naturale, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lamaie, colorat cu: extract de urzici (Cooper clorofilum)-verde, carmin-rosu, curcumin-galben.


Atenție! Culorile și liniile modelelor de pe turtele dulci pot fi într-o mică măsură diferite.


Turta dulce este realizată manual după rețeta tradițională a familiei, cu ingrediente 100% naturale și toată pasiunea noastră!

Dacă și băiatul tău a fost cuminte și ți-a adus zâmbetul pe buze, atunci îl poți răsplăti cu grupul celor mai prietenoase și gustoase turte dulci! Pachetul este ideal și pentru zilele de naștere sau onomastice! Dăruiește cu multă dragoste.Pachetul conține: - 1 ursuleț de turtă dulce de 50g- 1 tractor verde de turtă dulce de 50g- 2 căluți de turtă dulce de 50g fiecare- 1 inimă de turtă dulce inscripționată “Pentru cel mai bun băiat” de 80g- 1 mașinuță roșie de turtă dulce de 50g- 1 camion roșu de turtă dulce de 50gTurtele dulci sunt abalate individual într-o folie transparentă, iar pachetul integral într-o cutie de carton rezistentă. La deschidere veți fi învăluit de parfumul proaspăt al turtelor dulci!Ingrediente: faina, zahar, ulei, miere, apa, mirodenii naturale, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lamaie, colorat cu: extract de urzici (Cooper clorofilum)-verde, carmin-rosu, curcumin-galben.Atenție! Culorile și liniile modelelor de pe turtele dulci pot fi într-o mică măsură diferite.Turta dulce este realizată manual după rețeta tradițională a familiei, cu ingrediente 100% naturale și toată pasiunea noastră!
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data