Pachet turtă dulce “Pentru cea mai frumoasă fată”

65.00 RON
Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


Fiecare fată este cea mai frumoasă prin felul ei de a fi și se va bucura ori de câte ori o apreciezi! Indiferent de prilejul evenimentului, pachetul cu figurine de turtă dulce tradițională va aduce zâmbetul pe buzele ei. Dăruiește cu multă dragoste.


Pachetul conține:
- 1 floarea soarelui de turtă dulce de 50g
- 1 figurină Hello Kitty de turtă dulce de 50g
- 1 inimă de turtă dulce cu trandafiri din glazură de zahăr de 50g

- 1 inimă de turtă dulce inscripționată “Pentru cea mai frumoasă fată” de 80g
- 1 buburuză de turtă dulce de 50g
- 1 fluture de turtă dulce de 50

Turtele dulci sunt abalate individual într-o folie transparentă, iar pachetul integral într-o cutie de carton rezistentă. La deschidere veți fi învăluit de parfumul proaspăt al turtelor dulci!

Ingrediente: faina, zahar, ulei, miere, apa, mirodenii naturale, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lamaie, colorat cu: extract de urzici (Cooper clorofilum)-verde, carmin-rosu, curcumin-galben.

Atenție! Culorile și liniile modelelor de pe turtele dulci pot fi într-o mică măsură diferite.

Turta dulce este realizată manual după rețeta tradițională a familiei, cu ingrediente 100% naturale și toată pasiunea noastră!

Fiecare fată este cea mai frumoasă prin felul ei de a fi și se va bucura ori de câte ori o apreciezi! Indiferent de prilejul evenimentului, pachetul cu figurine de turtă dulce tradițională va aduce zâmbetul pe buzele ei. Dăruiește cu multă dragoste.Pachetul conține: - 1 floarea soarelui de turtă dulce de 50g- 1 figurină Hello Kitty de turtă dulce de 50g- 1 inimă de turtă dulce cu trandafiri din glazură de zahăr de 50g- 1 inimă de turtă dulce inscripționată “Pentru cea mai frumoasă fată” de 80g- 1 buburuză de turtă dulce de 50g- 1 fluture de turtă dulce de 50Turtele dulci sunt abalate individual într-o folie transparentă, iar pachetul integral într-o cutie de carton rezistentă. La deschidere veți fi învăluit de parfumul proaspăt al turtelor dulci!Ingrediente: faina, zahar, ulei, miere, apa, mirodenii naturale, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lamaie, colorat cu: extract de urzici (Cooper clorofilum)-verde, carmin-rosu, curcumin-galben.Atenție! Culorile și liniile modelelor de pe turtele dulci pot fi într-o mică măsură diferite.Turta dulce este realizată manual după rețeta tradițională a familiei, cu ingrediente 100% naturale și toată pasiunea noastră!
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data