Pachet turtă dulce “Cu multă dragoste”

65.00 RON
Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


Ești în căutarea unui cadou special pentru o persoană specială? Indiferent de prilejul evenimentului, pachetul cu figurine de turtă dulce tradițională este întotdeauna bine primit! Îl poți oferi familiei dragi, prietenilor de suflet, colegilor de muncă care îți fac mai frumoase zilele de luni, vecinilor prietenoși și tuturor persoanelor care îți aduc zâmbetul pe buze. Dăruiește cu multă dragoste.
Pachetul conține:
- 2 lalele de turtă dulce de 50g fiecare
- 2 inimi de turtă dulce cu trandafiri din glazură de zahăr de 50g fiecare
- 1 căsuță de turtă dulce de 50g
- 1 buburuză de turtă dulce de 50g
- 1 inimă de turtă dulce inscripționată “Cu multă dragoste” de 80gTurtele dulci sunt abalate individual într-o folie transparentă, iar pachetul integral într-o cutie de carton rezistentă. La deschidere vei fi învăluit(ă) de parfumul proaspăt al turtelor dulci!Ingrediente: faina, zahar, ulei, miere, apa, mirodenii naturale, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lamaie, colorat cu: extract de urzici (Cooper clorofilum)-verde, carmin-rosu, curcumin-galben.Atenție! Culorile și liniile modelelor de pe turtele dulci pot fi într-o mică măsură diferite.Turta dulce este realizată manual după rețeta tradițională a familiei, cu ingrediente 100% naturale și toată pasiunea noastră!

Ești în căutarea unui cadou special pentru o persoană specială? Indiferent de prilejul evenimentului, pachetul cu figurine de turtă dulce tradițională este întotdeauna bine primit! Îl poți oferi familiei dragi, prietenilor de suflet, colegilor de muncă care îți fac mai frumoase zilele de luni, vecinilor prietenoși și tuturor persoanelor care îți aduc zâmbetul pe buze. Dăruiește cu multă dragoste.Pachetul conține: - 2 lalele de turtă dulce de 50g fiecare- 2 inimi de turtă dulce cu trandafiri din glazură de zahăr de 50g fiecare- 1 căsuță de turtă dulce de 50g - 1 buburuză de turtă dulce de 50g- 1 inimă de turtă dulce inscripționată “Cu multă dragoste” de 80gTurtele dulci sunt abalate individual într-o folie transparentă, iar pachetul integral într-o cutie de carton rezistentă. La deschidere vei fi învăluit(ă) de parfumul proaspăt al turtelor dulci!Ingrediente: faina, zahar, ulei, miere, apa, mirodenii naturale, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lamaie, colorat cu: extract de urzici (Cooper clorofilum)-verde, carmin-rosu, curcumin-galben.Atenție! Culorile și liniile modelelor de pe turtele dulci pot fi într-o mică măsură diferite.Turta dulce este realizată manual după rețeta tradițională a familiei, cu ingrediente 100% naturale și toată pasiunea noastră!
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data