Pachet turtă dulce “Cu drag pentru tata”

65.00 RON
Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


Câteodată cadourile pentru tata par greu de ales, însă dacă sunt oferite din inimă acestea devin perfecte! Pachetul cu figurine de turtă dulce este ideal atât pentru zilele de naștere sau onomastice, ziua tatălui, cât și pentru o zi obișnuită în care vrei să îți surprinzi tatăl cu dulciuri tradiționale! Dăruiește cu multă dragoste.


Pachetul conține:
- 2 căluți de turtă dulce de 50g fiecare
- 2 căsuțe de turtă dulce de 50g fiecare

- 1 inimă de turtă dulce inscripționată “Cu drag pentru tata” de 80g
- 2 mașinuțe (1roșu, 1 verde) de turtă dulce de 50g fiecare


Turtele dulci sunt abalate individual într-o folie transparentă, iar pachetul integral într-o cutie de carton rezistentă. La deschidere veți fi învăluit de parfumul proaspăt al turtelor dulci!


Ingrediente: faina, zahar, ulei, miere, apa, mirodenii naturale, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lamaie, colorat cu: extract de urzici (Cooper clorofilum)-verde, carmin-rosu, curcumin-galben.


Atenție! Culorile și liniile modelelor de pe turtele dulci pot fi într-o mică măsură diferite.


Turta dulce este realizată manual după rețeta tradițio

Câteodată cadourile pentru tata par greu de ales, însă dacă sunt oferite din inimă acestea devin perfecte! Pachetul cu figurine de turtă dulce este ideal atât pentru zilele de naștere sau onomastice, ziua tatălui, cât și pentru o zi obișnuită în care vrei să îți surprinzi tatăl cu dulciuri tradiționale! Dăruiește cu multă dragoste.Pachetul conține: - 2 căluți de turtă dulce de 50g fiecare - 2 căsuțe de turtă dulce de 50g fiecare- 1 inimă de turtă dulce inscripționată “Cu drag pentru tata” de 80g- 2 mașinuțe (1roșu, 1 verde) de turtă dulce de 50g fiecare Turtele dulci sunt abalate individual într-o folie transparentă, iar pachetul integral într-o cutie de carton rezistentă. La deschidere veți fi învăluit de parfumul proaspăt al turtelor dulci!Ingrediente: faina, zahar, ulei, miere, apa, mirodenii naturale, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lamaie, colorat cu: extract de urzici (Cooper clorofilum)-verde, carmin-rosu, curcumin-galben.Atenție! Culorile și liniile modelelor de pe turtele dulci pot fi într-o mică măsură diferite.Turta dulce este realizată manual după rețeta tradițio
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data