Pachet turtă dulce “Cu drag pentru mama”

65.00 RON
Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


Fiecare zi este ideală pentru a ne sărbători mama, oferindu-i toată dragostea noastră printr-un dar dulce! Inimioarele și florile de turtă dulce învăluite într-un parfum nostalgic sunt ideale și pentru zilele de naștere sau onomastice, în special pentru Ziua Mamei! Dăruiește cu multă dragoste.
.
Pachetul conține:
- 2 inimi de turtă dulce cu trandafiri din glazură de zahărde 50g fiecare
- 2 flori de turtă dulce de 50g fiecare

- 1 inimă de turtă dulce inscripționată “Cu drag pentru ta mama” de 80g
- 2 lalele de turtă dulce de 50g fiecare


Turtele dulci sunt abalate individual într-o folie transparentă, iar pachetul integral într-o cutie de carton rezistentă. La deschidere veți fi învăluit de parfumul proaspăt al turtelor dulci!

Ingrediente: faina, zahar, ulei, miere, apa, mirodenii naturale, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lamaie, colorat cu: extract de urzici (Cooper clorofilum)-verde, carmin-rosu, curcumin-galben.

Atenție! Culorile și liniile modelelor de pe turtele dulci pot fi într-o mică măsură diferite.

Turta dulce este realizată manual după rețeta tradițională a familiei, cu ingrediente 100% naturale și toată pasiunea noastră!

Fiecare zi este ideală pentru a ne sărbători mama, oferindu-i toată dragostea noastră printr-un dar dulce! Inimioarele și florile de turtă dulce învăluite într-un parfum nostalgic sunt ideale și pentru zilele de naștere sau onomastice, în special pentru Ziua Mamei! Dăruiește cu multă dragoste. .Pachetul conține: - 2 inimi de turtă dulce cu trandafiri din glazură de zahărde 50g fiecare - 2 flori de turtă dulce de 50g fiecare- 1 inimă de turtă dulce inscripționată “Cu drag pentru ta mama” de 80g- 2 lalele de turtă dulce de 50g fiecare Turtele dulci sunt abalate individual într-o folie transparentă, iar pachetul integral într-o cutie de carton rezistentă. La deschidere veți fi învăluit de parfumul proaspăt al turtelor dulci!Ingrediente: faina, zahar, ulei, miere, apa, mirodenii naturale, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lamaie, colorat cu: extract de urzici (Cooper clorofilum)-verde, carmin-rosu, curcumin-galben.Atenție! Culorile și liniile modelelor de pe turtele dulci pot fi într-o mică măsură diferite.Turta dulce este realizată manual după rețeta tradițională a familiei, cu ingrediente 100% naturale și toată pasiunea noastră!
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data