Pachet turtă dulce Bufnițe

65.00 RON
Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


Cauți un cadou pentru ultimul clopoțel sau pentru celebrarea unei reușite pe plan profesional? Oricare ar fi ocazia sau persoana pe care vrei să o sărbătorești, figurinele din turtă dulce sunt mereu o alegere ideală! Pufoase, deosebit de gustoase și cu glazura inconfundabilă vor îndulci clipele de reușită! Dăruiește cu dragoste.

Pachetul conține:
- 2 bufnițe de turtă dulce inscripționate cu “Baftă” și “Succes” de 50g fiecare
- 3 bufnițe roșii de turtă dulce de 50g fiecare
- 3 bufnițe natur de turtă dulce de 50g fiecare


Turtele dulci sunt ambalate individual într-o folie transparentă, iar pachetul integral într-o cutie de carton rezistentă. La deschidere veți fi învăluit de parfumul proaspăt al turtelor dulci!

Ingrediente: faină, zahăr, ulei, miere, apă, mirodenii naturale, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lămâie, colorat cu: extract de urzici (Cooper clorofilum)-verde, carmin-roșu, curcumin-galben.

Atenție! Culorile și liniile modelelor de pe turtele dulci pot fi într-o mică măsură diferite.

Turta dulce este realizată manual după rețeta tradițională a familiei, cu ingrediente 100% naturale și toată pasiunea noastră!

Cauți un cadou pentru ultimul clopoțel sau pentru celebrarea unei reușite pe plan profesional? Oricare ar fi ocazia sau persoana pe care vrei să o sărbătorești, figurinele din turtă dulce sunt mereu o alegere ideală! Pufoase, deosebit de gustoase și cu glazura inconfundabilă vor îndulci clipele de reușită! Dăruiește cu dragoste.Pachetul conține: - 2 bufnițe de turtă dulce inscripționate cu “Baftă” și “Succes” de 50g fiecare- 3 bufnițe roșii de turtă dulce de 50g fiecare - 3 bufnițe natur de turtă dulce de 50g fiecareTurtele dulci sunt ambalate individual într-o folie transparentă, iar pachetul integral într-o cutie de carton rezistentă. La deschidere veți fi învăluit de parfumul proaspăt al turtelor dulci!Ingrediente: faină, zahăr, ulei, miere, apă, mirodenii naturale, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lămâie, colorat cu: extract de urzici (Cooper clorofilum)-verde, carmin-roșu, curcumin-galben.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data