Pachet tradițional cu diverse figurine de turtă dulce si suport de șervețele

99.00 RON
Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


Cele mai îndrăgite figurine de turtă dulce întregite într-un singur pachet! Indiferent de prilejul evenimentului sau persoane căreia îi oferi, acest cadou va aduce zâmbetul pe buzele celui care îl primește la fiecare figurină de turtă dulce despachetată!Îl poți oferi familiei dragi, prietenilor de suflet, colegilor de muncă care îți fac mai frumoase zilele de luni, vecinilor prietenoși și tuturor persoanelor care îți aduc zâmbetul pe buze. Dăruiește cu multă dragoste.

Pachetul conține:
- 1 inimă de turtă dulce incripționată “Cu multă dragoste” de 80g
- 1 inimă de tură dulce cu trandafiri din glazură de zahăr de 50g
- 5 inimioare roșii de turtă dulce cu diverse modele de 50g fiecare
- 1 buburuză de turtă dulce de 50g
- 1 lalea de turtă dulce de 50g
- 1 casă de turtă dulce de 50g
- 1 căluț de turtă dulce de 50g
- 1 ciupercă de turtă dulce de 50g
- un suport de șervețele realizat manual cu motive tradiționale

Turtele dulci sunt ambalate individual într-o folie transparentă, iar pachetul integral într-o cutie de carton rezistentă. La deschidere veți fi învăluit de parfumul proaspăt al turtelor dulci!

Ingrediente: faină, zahăr, ulei, miere, apă, mirodenii naturale, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lămâie, colorat cu: extract de urzici (Cooper clorofilum)-verde, carmin-roșu, curcumin-galben.

Atenție! Culorile și liniile modelelor de pe turtele dulci pot fi într-o mică măsură diferite.

Turta dulce este realizată manual după rețeta tradițională a familiei, cu ingrediente 100% naturale și toată pasiunea noastră!

Cele mai îndrăgite figurine de turtă dulce întregite într-un singur pachet! Indiferent de prilejul evenimentului sau persoane căreia îi oferi, acest cadou va aduce zâmbetul pe buzele celui care îl primește la fiecare figurină de turtă dulce despachetată!Îl poți oferi familiei dragi, prietenilor de suflet, colegilor de muncă care îți fac mai frumoase zilele de luni, vecinilor prietenoși și tuturor persoanelor care îți aduc zâmbetul pe buze. Dăruiește cu multă dragoste.Pachetul conține: - 1 inimă de turtă dulce incripționată “Cu multă dragoste” de 80g - 1 inimă de tură dulce cu trandafiri din glazură de zahăr de 50g - 5 inimioare roșii de turtă dulce cu diverse modele de 50g fiecare- 1 buburuză de turtă dulce de 50g - 1 lalea de turtă dulce de 50g - 1 casă de turtă dulce de 50g - 1 căluț de turtă dulce de 50g- 1 ciupercă de turtă dulce de 50g- un suport de șervețele realizat manual cu motive tradiționale Turtele dulci sunt ambalate individual într-o folie transparentă, iar pachetul integral într-o cutie de carton rezistentă. La deschidere veți fi învăluit de parfumul proaspăt al turtelor dulci!Ingrediente: faină, zahăr, ulei, miere, apă, mirodenii naturale, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lămâie, colorat cu: extract de urzici (Cooper clorofilum)-verde, carmin-roșu, curcumin-galben.Atenție! Culorile și liniile modelelor de pe turtele dulci pot fi într-o mică măsură diferite.Turta dulce este realizată manual după rețeta tradițională a familiei, cu ingrediente 100% naturale și toată pasiunea noastră!
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data