Pachet tradițional cu *diverse * figurine de turtă dulce și obiecte de decor

129.00 RON
Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


Diversitate în forme, arome tradiționale inconfundabile și parfumul proaspăt al celor mai pufoase turte dulci, totul într-un singur pachet! Indiferent de prilejul evenimentului, pachetul cu figurine de turtă dulce devine cadoul ideal! Îl poți oferi familiei dragi, prietenilor de suflet, colegilor de muncă care îți fac mai frumoase zilele de luni, vecinilor prietenoși și tuturor persoanelor care îți aduc zâmbetul pe buze. Dăruiește cu multă dragoste.


Pachetul conține:
- 1 inimă de turtă dulce incripționată cu “Cu multă dragoste” de 80g
- 2 inimi de tură dulce cu trandafiri din glazură de zahăr de 50g fiecare
- 5 inimioare roșii de turtă dulce cu diverse modele de 50g fiecare
- 5 inimioare natur de turtă dulce cu diverse modele de 50g fiecare
- 2 buburuze de turtă dulce de 50g fiecare
- 2 lalele de turtă dulce de 50g fiecare
- 2 case de turtă dulce de 50g fiecare
- o farfurie de ceramică realizată manual
- un ou încondeiat tradițional din lemn realizat manual

Turtele dulci sunt ambalate individual într-o folie transparentă, iar pachetul integral într-o cutie de carton rezistentă. La deschidere veți fi învăluit de parfumul proaspăt al turtelor dulci!

Ingrediente: făină, zahăr, ulei, miere, apă, mirodenii naturale, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lămâie, colorat cu: extract de urzici (Cooper clorofilum)-verde, carmin-roșu, curcumin-galben.

Atenție! Culorile și liniile modelelor de pe turtele dulci pot fi într-o mică măsură diferite.

Turta dulce este realizată manual după rețeta tradițională a familiei, cu ingrediente 100% naturale și toată pasiunea noastră!

Diversitate în forme, arome tradiționale inconfundabile și parfumul proaspăt al celor mai pufoase turte dulci, totul într-un singur pachet! Indiferent de prilejul evenimentului, pachetul cu figurine de turtă dulce devine cadoul ideal! Îl poți oferi familiei dragi, prietenilor de suflet, colegilor de muncă care îți fac mai frumoase zilele de luni, vecinilor prietenoși și tuturor persoanelor care îți aduc zâmbetul pe buze. Dăruiește cu multă dragoste.Pachetul conține: - 1 inimă de turtă dulce incripționată cu “Cu multă dragoste” de 80g - 2 inimi de tură dulce cu trandafiri din glazură de zahăr de 50g fiecare- 5 inimioare roșii de turtă dulce cu diverse modele de 50g fiecare- 5 inimioare natur de turtă dulce cu diverse modele de 50g fiecare- 2 buburuze de turtă dulce de 50g fiecare- 2 lalele de turtă dulce de 50g fiecare- 2 case de turtă dulce de 50g fiecare- o farfurie de ceramică realizată manual - un ou încondeiat tradițional din lemn realizat manualTurtele dulci sunt ambalate individual într-o folie transparentă, iar pachetul integral într-o cutie de carton rezistentă. La deschidere veți fi învăluit de parfumul proaspăt al turtelor dulci!Ingrediente: făină, zahăr, ulei, miere, apă, mirodenii naturale, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lămâie, colorat cu: extract de urzici (Cooper clorofilum)-verde, carmin-roșu, curcumin-galben.Atenție! Culorile și liniile modelelor de pe turtele dulci pot fi într-o mică măsură diferite.Turta dulce este realizată manual după rețeta tradițională a familiei, cu ingrediente 100% naturale și toată pasiunea noastră!
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data