Pachet personalizabil “La mulți ani!” cu turtă dulce Roșu

75.00 RON
Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


Te-ai plictisit de buchetele de flori oferite la zilele de naștere? Iată, un cadou simbolic prin care îți poți exprima toată dragostea față de o persoană dragă! Inimioarele din turtă dulce nu se vor ofili, iar odată scoase din ambalaj, te vor învălui într-un nor de nostalgie și parfumul copilăriei! Nu uita să personalizezi cifrele și numele persoanei dragi! Dăruiește cu dragoste.


Pachetul conține:
- 1 inimă roșie de turtă dulce inscripționată cu “La mulți ani + NUME la alegere” de 80g
- 5 inimioare roșii de turtă dulce inscripționată cu “VÂRSTA la alegere” de 50g fiecare
- 5 inimioare natur de turtă dulce inscripționată cu “VÂRSTA la alegere” de 50g fiecare

Turtele dulci sunt ambalate individual într-o folie transparentă, iar pachetul integral într-o cutie de carton rezistentă. La deschidere veți fi învăluit de parfumul proaspăt al turtelor dulci!

Ingrediente: faină, zahăr, ulei, miere, apă, mirodenii naturale, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lămâie, colorat cu: extract de urzici (Cooper clorofilum)-verde, carmin-roșu, curcumin-galben.

Atenție! Culorile și liniile modelelor de pe turtele dulci pot fi într-o mică măsură diferite.

Turta dulce este realizată manual după rețeta tradițională a familiei, cu ingrediente 100% naturale și toată pasiunea noastră!

Te-ai plictisit de buchetele de flori oferite la zilele de naștere? Iată, un cadou simbolic prin care îți poți exprima toată dragostea față de o persoană dragă! Inimioarele din turtă dulce nu se vor ofili, iar odată scoase din ambalaj, te vor învălui într-un nor de nostalgie și parfumul copilăriei! Nu uita să personalizezi cifrele și numele persoanei dragi! Dăruiește cu dragoste.Pachetul conține: - 1 inimă roșie de turtă dulce inscripționată cu “La mulți ani + NUME la alegere” de 80g - 5 inimioare roșii de turtă dulce inscripționată cu “VÂRSTA la alegere” de 50g fiecare- 5 inimioare natur de turtă dulce inscripționată cu “VÂRSTA la alegere” de 50g fiecareTurtele dulci sunt ambalate individual într-o folie transparentă, iar pachetul integral într-o cutie de carton rezistentă. La deschidere veți fi învăluit de parfumul proaspăt al turtelor dulci!Ingrediente: faină, zahăr, ulei, miere, apă, mirodenii naturale, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lămâie, colorat cu: extract de urzici (Cooper clorofilum)-verde, carmin-roșu, curcumin-galben.Atenție! Culorile și liniile modelelor de pe turtele dulci pot fi într-o mică măsură diferite.Turta dulce este realizată manual după rețeta tradițională a familiei, cu ingrediente 100% naturale și toată pasiunea noastră!
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data