Pachet "Moș Nicolae" (6 buc)

49.00 RON
Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


Categorii: Pachete de Crăciun

Încetul cu încetul se aproprie luna decembrie, iar Mos Nicolae de abia așteaptă să umple cizmele cu dulciuri. Acest pachet conține turte extrem de apreciate de clienții noștri, fiind un cadou perfect pentru această sărbătoare.

Pachetul contine 6 figurine din turtă dulce:
-Moș Nicolae
-Brad
-Om de zăpadă
-Clopoțel
-Cap de Moș Nicolae
-Lumânare

Turtă dulce are o garanție de 3 luni de la fabricație.
Fiecare bucată este împachetat separat într-o folie transparentă și este etichetat conform legii. (ingrediente, data expirării, valoare energetică, loc de păstrare)

INGREDIENTE : făina, zahăr, ulei, miere, apă, mirodenii naturali, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lămâie
Conține gluten.
Colorat cu:
-extract de urzici-Cooper clorofilum (verde)
-carmin (roșu)
-curcumin(galben)

Încetul cu încetul se aproprie luna decembrie, iar Mos Nicolae de abia așteaptă să umple cizmele cu dulciuri. Acest pachet conține turte extrem de apreciate de clienții noștri, fiind un cadou perfect pentru această sărbătoare.Pachetul contine 6 figurine din turtă dulce: -Moș Nicolae-Brad-Om de zăpadă-Clopoțel-Cap de Moș Nicolae-LumânareTurtă dulce are o garanție de 3 luni de la fabricație.Fiecare bucată este împachetat separat într-o folie transparentă și este etichetat conform legii. (ingrediente, data expirării, valoare energetică, loc de păstrare)INGREDIENTE : făina, zahăr, ulei, miere, apă, mirodenii naturali, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lămâieConține gluten.Colorat cu:-extract de urzici-Cooper clorofilum (verde)-carmin (roșu)-curcumin(galben)
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data