Pachet "Îngeraș" (9 buc)

72.00 RON
Categorii: Pachete de Crăciun

Vin acasă prietenii și rudele din străinătate? Sau mergeți dumneavoastră în străinătate și vreți să îi surprindeți cu ceva special? Atunci acest produs plin de culoare și cu o inima dedicată este un cadou perfect.

Pachetul contine 9 figurine din turtă dulce:
-Moș Nicolae
-Brad
-Om de zăpadă
-Clopoțel
-Cap de Moș Nicolae
-Lumânare
-Steluță
-Îngeraș
-Inimă dedicată cu "Crăciun Fericit"

Turtă dulce are o garanție de 3 luni de la fabricație.
Fiecare bucată este împachetat separat într-o folie transparentă și este etichetat conform legii. (ingrediente, data expirării, valoare energetică, loc de păstrare)

INGREDIENTE : făina, zahăr, ulei, miere, apă, mirodenii naturali, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lămâie
Conține gluten.
Colorat cu:
-extract de urzici-Cooper clorofilum (verde)
-carmin (roșu)
-curcumin(galben)Vin acasă prietenii și rudele din străinătate? Sau mergeți dumneavoastră în străinătate și vreți să îi surprindeți cu ceva special? Atunci acest produs plin de culoare și cu o inima dedicată este un cadou perfect.Pachetul contine 9 figurine din turtă dulce:-Moș Nicolae-Brad-Om de zăpadă-Clopoțel-Cap de Moș Nicolae-Lumânare-Steluță-Îngeraș-Inimă dedicată cu "Crăciun Fericit"Turtă dulce are o garanție de 3 luni de la fabricație.Fiecare bucată este împachetat separat într-o folie transparentă și este etichetat conform legii. (ingrediente, data expirării, valoare energetică, loc de păstrare)INGREDIENTE : făina, zahăr, ulei, miere, apă, mirodenii naturali, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lămâieConține gluten.Colorat cu:-extract de urzici-Cooper clorofilum (verde)-carmin (roșu)-curcumin(galben)
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data