Pachet "Crăciun" (24 buc)

139.00 RON
Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


Categorii: Pachete de Crăciun

Bucurați-vă din plin de sărbătorile de iarnă cu acest pachet "Crăciun" care conține întreaga gamă de turta dulce de iarna. Singurul pachet care conține și podoabe din turtă dulce care transformă bradul de Crăciun într-unul mult mai special. Așa, parfumul de turtă dulce va umple întreaga încăpere.

Pachetul contine 24 figurine din turtă dulce:
-1 buc. Moș Nicolae
-2 buc. Brad
-1 buc. Om de zăpadă
-1 buc. Clopoțel
-1 buc. Cap de Moș Nicolae
-1 buc. Lumânare
-2 buc. Steluță
-1 buc. Îngeraș
-2 buc. Inimă dedicată cu "Crăciun Fericit"
-12 buc. de podoabe de brad: inimă, omuleț, steluță, lună, fluturaș, brăduț (2 buc. din fiecare)

Turtă dulce are o garanție de 3 luni de la fabricație.
Fiecare bucată este împachetat separat într-o folie transparentă și este etichetat conform legii. (ingrediente, data expirării, valoare energetică, loc de păstrare)

INGREDIENTE : făina, zahăr, ulei, miere, apă, mirodenii naturali, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lămâie
Conține gluten.
Colorat cu:
-extract de urzici-Cooper clorofilum (verde)
-carmin (roșu)
-curcumin(galben)

Bucurați-vă din plin de sărbătorile de iarnă cu acest pachet "Crăciun" care conține întreaga gamă de turta dulce de iarna. Singurul pachet care conține și podoabe din turtă dulce care transformă bradul de Crăciun într-unul mult mai special. Așa, parfumul de turtă dulce va umple întreaga încăpere.Pachetul contine 24 figurine din turtă dulce:-1 buc. Moș Nicolae-2 buc. Brad-1 buc. Om de zăpadă-1 buc. Clopoțel-1 buc. Cap de Moș Nicolae-1 buc. Lumânare-2 buc. Steluță-1 buc. Îngeraș-2 buc. Inimă dedicată cu "Crăciun Fericit"-12 buc. de podoabe de brad: inimă, omuleț, steluță, lună, fluturaș, brăduț (2 buc. din fiecare)Turtă dulce are o garanție de 3 luni de la fabricație.Fiecare bucată este împachetat separat într-o folie transparentă și este etichetat conform legii. (ingrediente, data expirării, valoare energetică, loc de păstrare)INGREDIENTE : făina, zahăr, ulei, miere, apă, mirodenii naturali, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lămâieConține gluten.Colorat cu:-extract de urzici-Cooper clorofilum (verde)-carmin (roșu)-curcumin(galben)
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data