Pachet cadou mare tradițional de Paști cu turtă dulce și suport șervețele de lemn

99.00 RON
Categorii: Pachete de Paște

Îți face o plăcere deosebită să aduci zâmbetul pe buzele celor dragi și acorzi o atenție sportită în alegerea cadourilor?

Acest pachet tradițional îți oferă cele mai reprezentative simboluri ale sărbătorilor pascale și va întregi perfect decorațiunea fiecărei mese de sărbători. Fie că o vei oferi familiei, fie colegilor de muncă sau partenerilor de afaceri, va fi un cadou perfect cu un parfum proaspăt de turte dulci, iar suportul tradițional de șervețele și oul încondeiat realizate și pictate manual, vor aduce mai aproape spiritul sărbătorilor care întregește familia.Pachetul conține:

  • 2 ouă mari roșii cu dimnesiunea de 11x9 cm și 50 g fiecare
  • 5 ouă mici roșii cu dimensiunea de 7x5cm și 15 g fiecare
  • 2 iepurași mari cu dimensiunea de 16x7 cm și 50 g fiecare
  • 2 iepurași “Paște fericit!” cu dimensiunea de 15x8cm și 50g fieare
  • 2 mielușei cu dimensiunea de 12x8 cm și 50 g fiecare
  • 1 suport de șervețele cu model tradițional realizat și pictat manual
  • 1 ou decorativ tradițional de lemn realizat și pictat manual

Ingrediente: INGREDIENTE: faina, zahar, ulei, miere, apa, mirodenii naturale, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lamaie, colorat cu: extract de urzici (Cooper clorofilum)-verde, carmin-rosu, curcumin-galben.Atenție! Culorile și liniile modelelor de pe turtele dulci pot fi într-o mică măsură diferite.Turta dulce este realizată manual după rețeta tradițională a familiei, cu ingrediente 100% naturale și toată pasiunea noastră!

Îți face o plăcere deosebită să aduci zâmbetul pe buzele celor dragi și acorzi o atenție sportită în alegerea cadourilor? Acest pachet tradițional îți oferă cele mai reprezentative simboluri ale sărbătorilor pascale și va întregi perfect decorațiunea fiecărei mese de sărbători. Fie că o vei oferi familiei, fie colegilor de muncă sau partenerilor de afaceri, va fi un cadou perfect cu un parfum proaspăt de turte dulci, iar suportul tradițional de șervețele și oul încondeiat realizate și pictate manual, vor aduce mai aproape spiritul sărbătorilor care întregește familia. Pachetul conține:2 ouă mari roșii cu dimnesiunea de 11x9 cm și 50 g fiecare5 ouă mici roșii cu dimensiunea de 7x5cm și 15 g fiecare2 iepurași mari cu dimensiunea de 16x7 cm și 50 g fiecare2 iepurași “Paște fericit!” cu dimensiunea de 15x8cm și 50g fieare2 mielușei cu dimensiunea de 12x8 cm și 50 g fiecare1 suport de șervețele cu model tradițional realizat și pictat manual1 ou decorativ tradițional de lemn realizat și pictat manualIngrediente: INGREDIENTE: faina, zahar, ulei, miere, apa, mirodenii naturale, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lamaie, colorat cu: extract de urzici (Cooper clorofilum)-verde, carmin-rosu, curcumin-galben. Atenție! Culorile și liniile modelelor de pe turtele dulci pot fi într-o mică măsură diferite. Turta dulce este realizată manual după rețeta tradițională a familiei, cu ingrediente 100% naturale și toată pasiunea noastră!
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data