Ou mare de Paști de turtă dulce

6.99 RON

Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


Categorii: Produse de Paște

Sunt roșii, încondeiate, deosebit de pufoase și nu pot lipsi de pe masa de sărbătoare! Dacă îți plac dulciurile tradiționale, completează masa de sărbătoare de Paști cu ouă de turta dulce și, nu uita, să îi surprinzi și pe cei dragi cu ceva bun!


Dimensiune: 11x9 cm

Greutate: 50g

Ingrediente: INGREDIENTE: faina, zahar, ulei, miere, apa, mirodenii naturale, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lamaie, colorat cu: extract de urzici (Cooper clorofilum)-verde, carmin-rosu, curcumin-galben.


Turtele dulci sunt abalate individual într-o folie transparentă, iar pachetul integral într-o cutie de carton rezistentă. La deschidere veți fi învăluit de parfumul proaspăt al turtelor dulci!

Atenție! Culorile și liniile modelelor de pe turtele dulci pot fi într-o mică măsură diferite.

Turta dulce este realizată manual după rețeta tradițională a familiei, cu ingrediente 100% naturale și toată pasiunea noastră!

Sunt roșii, încondeiate, deosebit de pufoase și nu pot lipsi de pe masa de sărbătoare! Dacă îți plac dulciurile tradiționale, completează masa de sărbătoare de Paști cu ouă de turta dulce și, nu uita, să îi surprinzi și pe cei dragi cu ceva bun!Dimensiune: 11x9 cmGreutate: 50g Ingrediente: INGREDIENTE: faina, zahar, ulei, miere, apa, mirodenii naturale, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lamaie, colorat cu: extract de urzici (Cooper clorofilum)-verde, carmin-rosu, curcumin-galben. Turtele dulci sunt abalate individual într-o folie transparentă, iar pachetul integral într-o cutie de carton rezistentă. La deschidere veți fi învăluit de parfumul proaspăt al turtelor dulci!Atenție! Culorile și liniile modelelor de pe turtele dulci pot fi într-o mică măsură diferite. Turta dulce este realizată manual după rețeta tradițională a familiei, cu ingrediente 100% naturale și toată pasiunea noastră!
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data