Garantii

Image 17Garantie 100% satisfactie

La noi tot ce conteaza este clientul multumit. Din aceasta cauza daca ai orice problema cu produsul livrat, nu ai primit ce ai astepat sau pur si simplu nu va place ce ai primit poti sa trimiti inapoi in timp de 16 zile de la data livrarii. Poti sa alegi un mod de despagubire: alegi un alt produs din magazinul online sau primesti banii inapoi in maxim 14 zile, conform legii OUG 34/2014.

Deci, daca vrei sa trimiti inapoi produsul mai intai va rog sa ne contactezi pe turtadulcedearcus@gmail.com sau pe 0736685562 in maxim 16 zile de la data livrarii. Te rog sa trimiteti inapoi pachetul intreg! Multumim.


Garantie de gust

Ce gust are turta dulce de arcus? Poate ca ai comandat pachetul cadou pentru cei dragi dar mai intai vrei sa gusti. Din acest motiv fiecare pachet contine o mica gustare, ca sa poti gusta turta dulce imediat dupa ce ai primit. Asa afli daca produsul este pe placul dumneavoastra. Daca nu placi gustul poti sa trimiti inapoi.


Garantia integritatii

Turta dulce este un produs fragil. Ne straduim sa impachetam corect coletele ca sa primesti un pachet perfect dar si asa se intampla sa se deterorioreze glazura de zahăr. In asa fel, daca pachetul contine produse deteriorate, iti oferim scuzele precum si un cupon de reducere de 10% pentru urmatoarea comanda. Trebuie numai sa faci o fotografie despre pachet si trimiti pe turtadulcedearcus@gmail.com.

In asa fel noi incercam sa imbunatatim impachetarea si tu primesti o reducere de 10% din urmatoarea comanda.Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data