Cine suntem?

Image 9

Povestea "Turta dulce de Arcus" a inceput demult, in anul 1987 de Craciun, cand parinti mei au preparat primele turte dulci cadou pentru prieteni si rude. Turtele au fost foarte reusite si apreciate de toata lumea.

Dupa Craciun a inceput povestea de succes a afacerii. Parintii mei au inceput sa prepara turta dulce pentru sarbatori. In jurul anului 1997 au inceput sa mearga si la targuri peste tot de la Sfantu Gheorghe pana la Sibiu si Bucuresti. Este cu adevarat o afacere de familie. Mama a copt turtele in bucatarie si tata le-a decorat. Eu mereu am stat langa tata si am admirat cat de frumos decoreaza turtele. Am fost fascniata de culorile si de formele diferite si incet incet m-am apucat si eu de decorat la numai 5 ani. De atunci sunt pasionata de decorat turta dulce si de produse handmade.Cu trecerea anilor am invatat multe tehnici de handmade incepand de bijuterii din margele pana la tablouri de ata dar mereu m-am intors la turta dulce.

Acum vreau sa arat pentru intreaga tara produsele realizate de noi cu mare grija si atentie si vreau sa dovedesc ca produsele handmade au o valoare deosebit de mare.Sper din inima ca produsele noastre sa va aduca multa bucurie si frumusete in viata dumneavoastra.

Cu drag

Gedő Szende,

pasionata de handmade.

Image 11

Mama si eu la targul Slow food, anul 2012

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data