Asortează! (6 buc)

49.00 RON
Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


Categorii: Pachete de Crăciun

Nu ai găsit pachetul care să ți se potrivească? Atunci asortează una după preferințele tale. Alege șase forme de turta dulce din cele 8 modele. Tot ce trebuie să face este să scrii un mesaj la plasarea comenzii, menționând cele șase forme pe care le-ai ales.

Puteți să alegeți dintre 8 figurine de turtă dulce:
-Moș Nicolae
-Brad
-Om de zăpadă
-Clopoțel
-Cap de Moș Nicolae
-Lumânare
-Steluță
-Îngeraș


Turtă dulce are o garanție de 3 luni de la fabricație.
Fiecare bucată este împachetat separat într-o folie transparentă și este etichetat conform legii. (ingrediente, data expirării, valoare energetică, loc de păstrare)


INGREDIENTE : făina, zahăr, ulei, miere, apă, mirodenii naturali, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lămâie
Conține gluten.
Colorat cu:
-extract de urzici-Cooper clorofilum (verde)
-carmin (roșu)
-curcumin(galben)Nu ai găsit pachetul care să ți se potrivească? Atunci asortează una după preferințele tale. Alege șase forme de turta dulce din cele 8 modele. Tot ce trebuie să face este să scrii un mesaj la plasarea comenzii, menționând cele șase forme pe care le-ai ales. Puteți să alegeți dintre 8 figurine de turtă dulce:-Moș Nicolae-Brad-Om de zăpadă-Clopoțel-Cap de Moș Nicolae-Lumânare-Steluță-ÎngerașTurtă dulce are o garanție de 3 luni de la fabricație.Fiecare bucată este împachetat separat într-o folie transparentă și este etichetat conform legii. (ingrediente, data expirării, valoare energetică, loc de păstrare)INGREDIENTE : făina, zahăr, ulei, miere, apă, mirodenii naturali, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lămâieConține gluten.Colorat cu:-extract de urzici-Cooper clorofilum (verde)-carmin (roșu)-curcumin(galben)
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data