Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 200 RON

Pachet turtă dulce “Cu drag pentru mama”

65.00 RON
Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


Fiecare zi este ideală pentru a ne sărbători mama, oferindu-i toată dragostea noastră printr-un dar dulce! Inimioarele și florile de turtă dulce învăluite într-un parfum nostalgic sunt ideale și pentru zilele de naștere sau onomastice, în special pentru Ziua Mamei! Dăruiește cu multă dragoste.
.
Pachetul conține:
- 2 inimi de turtă dulce cu trandafiri din glazură de zahărde 50g fiecare
- 2 flori de turtă dulce de 50g fiecare

- 1 inimă de turtă dulce inscripționată “Cu drag pentru ta mama” de 80g
- 2 lalele de turtă dulce de 50g fiecare


Turtele dulci sunt abalate individual într-o folie transparentă, iar pachetul integral într-o cutie de carton rezistentă. La deschidere veți fi învăluit de parfumul proaspăt al turtelor dulci!

Ingrediente: faina, zahar, ulei, miere, apa, mirodenii naturale, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lamaie, colorat cu: extract de urzici (Cooper clorofilum)-verde, carmin-rosu, curcumin-galben.

Atenție! Culorile și liniile modelelor de pe turtele dulci pot fi într-o mică măsură diferite.

Turta dulce este realizată manual după rețeta tradițională a familiei, cu ingrediente 100% naturale și toată pasiunea noastră!

Fiecare zi este ideală pentru a ne sărbători mama, oferindu-i toată dragostea noastră printr-un dar dulce! Inimioarele și florile de turtă dulce învăluite într-un parfum nostalgic sunt ideale și pentru zilele de naștere sau onomastice, în special pentru Ziua Mamei! Dăruiește cu multă dragoste. .Pachetul conține: - 2 inimi de turtă dulce cu trandafiri din glazură de zahărde 50g fiecare - 2 flori de turtă dulce de 50g fiecare- 1 inimă de turtă dulce inscripționată “Cu drag pentru ta mama” de 80g- 2 lalele de turtă dulce de 50g fiecare Turtele dulci sunt abalate individual într-o folie transparentă, iar pachetul integral într-o cutie de carton rezistentă. La deschidere veți fi învăluit de parfumul proaspăt al turtelor dulci!Ingrediente: faina, zahar, ulei, miere, apa, mirodenii naturale, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lamaie, colorat cu: extract de urzici (Cooper clorofilum)-verde, carmin-rosu, curcumin-galben.Atenție! Culorile și liniile modelelor de pe turtele dulci pot fi într-o mică măsură diferite.Turta dulce este realizată manual după rețeta tradițională a familiei, cu ingrediente 100% naturale și toată pasiunea noastră!
Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii Politica de returnare