Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 200 RON

Pachet personalizabil “La mulți ani!” cu inimioare de turtă dulce Natur

75.00 RON
Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


Te-ai plictisit de buchetele de flori oferite la zilele de naștere? Iată, un cadou simbolic prin care îți poți exprima toată dragostea față de o persoană dragă! Inimioarele din turtă dulce nu se vor ofili, iar odată scoase din ambalaj, te vor învălui într-un nor de nostalgie și parfumul copilăriei! Nu uita să personalizezi cifrele și numele persoanei dragi! Dăruiește cu dragoste.


Pachetul conține:
- 1 inimă natur de turtă dulce inscripționată cu “La mulți ani + NUME la alegere” de 80g
- 5 inimioare roșii de turtă dulce inscripționată cu “VÂRSTA la alegere” de 50g fiecare
- 5 inimioare natur de turtă dulce inscripționată cu “VÂRSTA la alegere” de 50g fiecare


Turtele dulci sunt ambalate individual într-o folie transparentă, iar pachetul integral într-o cutie de carton rezistentă. La deschidere veți fi învăluit de parfumul proaspăt al turtelor dulci!

Ingrediente: faină, zahăr, ulei, miere, apă, mirodenii naturale, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lămâie, colorat cu: extract de urzici (Cooper clorofilum)-verde, carmin-roșu, curcumin-galben.

Atenție! Culorile și liniile modelelor de pe turtele dulci pot fi într-o mică măsură diferite.

Turta dulce este realizată manual după rețeta tradițională a familiei, cu ingrediente 100% naturale și toată pasiunea noastră!

Te-ai plictisit de buchetele de flori oferite la zilele de naștere? Iată, un cadou simbolic prin care îți poți exprima toată dragostea față de o persoană dragă! Inimioarele din turtă dulce nu se vor ofili, iar odată scoase din ambalaj, te vor învălui într-un nor de nostalgie și parfumul copilăriei! Nu uita să personalizezi cifrele și numele persoanei dragi! Dăruiește cu dragoste.Pachetul conține: - 1 inimă natur de turtă dulce inscripționată cu “La mulți ani + NUME la alegere” de 80g - 5 inimioare roșii de turtă dulce inscripționată cu “VÂRSTA la alegere” de 50g fiecare- 5 inimioare natur de turtă dulce inscripționată cu “VÂRSTA la alegere” de 50g fiecareTurtele dulci sunt ambalate individual într-o folie transparentă, iar pachetul integral într-o cutie de carton rezistentă. La deschidere veți fi învăluit de parfumul proaspăt al turtelor dulci!Ingrediente: faină, zahăr, ulei, miere, apă, mirodenii naturale, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, lămâie, colorat cu: extract de urzici (Cooper clorofilum)-verde, carmin-roșu, curcumin-galben.Atenție! Culorile și liniile modelelor de pe turtele dulci pot fi într-o mică măsură diferite.Turta dulce este realizată manual după rețeta tradițională a familiei, cu ingrediente 100% naturale și toată pasiunea noastră!
Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii Politica de returnare